485. Twee oudere mannen

Twee oudere mannen hijsen zich elk op een barkruk in De Kuip, het drukste café van de studentenbuurt. Ze zitten daar precies op hun plaats. De jonge gasten in de vaag verlichte ruimte denken daar enigszins anders over. Zij willen de twee oudere mannen dood of toch op zijn minst de straatstenen op kegelen, maar een dichte drom jonge meiden rond het tweetal verhindert dat, er is geen doorkomen aan. De jonge gasten begrijpen er geen snars van. Waarom gunnen de jonge meiden hen plots geen blik meer en vestigen ze al hun aandacht op de twee oudere mannen?
De twee oudere mannen krijgen elk een pint met een flinke schuimkraag voor de neus gezet. Ze kijken nonchalant het café rond. Ze hebben zoveel levenservaring dat ze weten dat het kutje van nagenoeg geen enkele jonge meid droog blijft bij hun aanwezigheid. Het is net daarom dat de twee oudere mannen een barkruk in het drukste café van de studentenbuurt opzochten, de jonge gasten staan er voor dezelfde reden. Op neuken staat alleen een minimumleeftijd.
Die minimumleeftijd hebben de jonge meiden nog niet zolang overschreden, maar toch doet elk van hen er alles aan om in de gunst van de twee oudere mannen te komen. De twee oudere mannen wenden zich af van de bar zodat ze een beter zicht krijgen op het vlees dat ze in De Kuip hebben. Gelukkig voor dat vlees hebben de twee oudere mannen elk zo hun eigen voorkeur. En omdat het ons voor de lezer handig lijkt om te weten over wie van de twee we het hebben, zullen we ze vanaf hier namen geven, pakweg Gerard en Oscar.
Gerard wil dat er wat pak aan zit, Oscar is meer op zoek naar iets dat niet zou misstaan in zijn favoriete mannenblad. Het lijkt erop dat iemand het de jonge meiden influistert, want ze beginnen plots luid joelend door elkaar heen te rennen, zodat binnen de kortste keren de jonge meiden met iets te veel kilo’s links van Gerard staan en de jonge meiden met een verfijnder figuur rechts van Oscar. Als de twee oudere mannen een jonge meid zien die hen wel bevalt, wenken ze haar met een traag handgebaar. Eenmaal de jonge meid voor hun neus staat, worden er zonder daar meer woorden aan vuil te maken tongen in monden gepropt.
De jonge meid in kwestie hoopt dat ze de kus van of Gerard of Oscar op de juiste manier beantwoordt. Ze wil immers niets liever dan dat ze met hem mee naar diens huis mag. Na elke tongzoen nemen de twee oudere mannen een flinke teug van hun bier. Aan hun met rimpels doorgroefd gezicht valt niet af te lezen of ze dat doen omdat ze de mondhygiëne van de jonge meid maar matig konden pruimen of dat ze van al dat tongzoenen gewoon dorst krijgen. De jonge meiden die hun speeksel reeds in de mond van of Gerard of Oscar achterlieten, blijven in de buurt, al moeten sommige van hen hoogdringend naar het toilet.
Net voordat ze al dat tongzoenen beu dreigen te worden, maken ze hun ultieme keuze en stappen de twee oudere mannen met drie jonge meiden rond elke arm het drukste café van de studentenbuurt buiten. De twee oudere mannen hebben niet slecht geboerd, ze hebben een groot huis waar er plekken zat zijn om te neuken. Als ze eindelijk de huissleutel hebben gevonden om de voordeur te openen, vragen ze zich af waar de jonge meiden zijn gebleven.

Advertenties

Over davidtroch

man van het woord | meneertje literatuur bij WISPER | Gents stadsdichter op rust
Dit bericht werd geplaatst in proza, ultrakort. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s