Lezingen & Opdrachten

Lezingen
Naast voordrachten en interviews kunt u me ook uitnodigen voor deze speciale lezingen:

Poëziepingpong
Poëziepingpong is een lezing in een spannend jasje die ik samen met dichter Sylvie Marie breng. Het lot bepaalt wie van ons met een gedicht begint. Na dat gedicht pikt de ander erop in met een gedicht dat er op één of andere manier op aansluit. Dat kan doordat in beide gedichten hetzelfde woord voorkomt of doordat de gedichten over hetzelfde onderwerp gaan. Zo rijgen we de gedichten aan mekaar en krijgen we een verhaal dat alle kanten opspringt. We merken telkens weer dat het publiek enorm aandachtig zit te luisteren.

De blinddoek
Deze lezing is vooral geschikt voor bibliotheken. Dankzij De blinddoek maken jong en oud op een ludieke manier kennis met de poëziecollectie van een bibliotheek. De bibliotheekbezoeker kiest geblinddoekt een dichtbundel uit. Die slaat hij willekeurig open waarna het gedicht wordt voorgelezen. Dit ontlokt vaak enthousiaste reacties. Bij vorige voordrachten namen heel veel mensen spontaan een dichtbundel mee naar huis.

Ook wie thuis een poëziecollectie heeft, mag me voor De blinddoek uitnodigen. Zelf geen collectie, maar je wil buren, vrienden en familie een poëtische middag of avond bezorgen? Dan breng ik een deeltje van mijn eigen collectie mee.

De canapépoëet
Is een nieuw gedicht, een goed gedicht? Spreekt een verhaal de lezer aan? Om te weten of er ja dan nee nog werk is aan poëzie of proza, lees ik het graag in de beslotenheid van woonkamers voor. Dus, heeft u wel eens zin in een knusse lezing? Neem via info@davidtroch.be vrijblijvend contact met me op om te weten hoe u de canapépoëet in huis haalt. Desgewenst breng ik Sylvie Marie mee die ook uit recent werk voorleest.

Opdrachten
Ik schrijf regelmatig teksten in opdracht. Voorbeelden zijn een gedicht voor de Antwerpse chocolatier Del Rey en een gedicht bij een beeld van MaRf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s